KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

06-11-2023

Op bezoek bij de NTP Groep

Het is altijd interessant om te zien hoe klanten onze producten gebruiken. Niet alleen om de kantoormedewerkers te spreken, maar juist ook om te zien hoe veldmedewerkers bijvoorbeeld de Klic App op de put gebruiken. Daar kunnen wij alleen maar van leren en vervolgens onze Klic App nog gebruiksvriendelijker van maken. Wij spraken uitvoerder Koen Gilissen en vakman GWW Jos Horstra van NTP Groep op het werk in Enschede.

Uitvoerder Koen Gilissen zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de rest van het ploeg terecht komt. Vaak oriënteren ze thuis al voordat ze naar een nieuw werk gaan waar de kabels en leidingen liggen. Hierdoor worden al in een vroeg stadium gekeken hoe graafschade voorkomen kan worden. Vakman GWW Jos Horstra vertelt: ”Om schade te voorkomen loop ik eerst rond met de app en een spuitbus om aan te geven wat we tegen kunnen komen. Als je dan gaat graven, dan weet je waar je wat tegen kan komen en daar kijk ik dan opnieuw op de Klic App.”

Door de GPS-functie op je telefoon kun je al zien waar je je bevindt in het graafgebied. Dat vindt Jos wel handig: "Met de papieren Klic-melding moet je eerst kijken waar je bent. Nu met de app kun je zo in- en uitzoomen en is het veel specifieker."

Graafschadepreventie is een belangrijk onderwerp voor NTP Groep: “De kosten rondom graafschades zijn enorm. Het investeren in de Klic App en in mobiele telefoons verdient zich sowieso terug. De kosten van de stagnatie op de werkplek en de afhandeling van de schade zijn vele malen hoger,” vertelt uitvoerder Koen Gilissen. 

Bekijk hieronder de samenvatting van ons bezoek bij NTP:

Wil je ook veiliger graven en graafschades voorkomen, ontdek dan hoe je gebruikt maakt van de Klic App. Daarnaast kun je via www.klic-app.nl een Klic-melding aanvragen om veilig te graven. 

Ontdek snel meer over hoe Klic App werkt. Dit artikel legt uit hoe Klic App werkt en biedt inzicht in de functionaliteiten en voordelen van de app voor het veilig graven en bouwen.