KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

10-07-2023

Updates voor de website van Klic App 

Op basis van jullie wensen hebben updates voor de website van Klic App doorgevoerd. Dit zou niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van de website verhogen, maar maakt het voor een gebruiker ook eenvoudiger om op een zo snelle en nauwkeurige manier een Klic-melding aan te vragen. Hierdoor kunnen wij samen gaan voor het beperken van schade aan kabels en leidingen en voor een veiliger graafproces. Al met al hebben wij de volgende updates doorgevoerd aan de hand van de gebruikers input: 

1. Klic en Upload historie:

  • Filteren / zoeken van Klics/uploads: het is nu mogelijk te zoeken en te filteren op de eerdere Klic-Meldingen die zijn aangevraagd. 
  • Oude klics en zips verwijderen: ook kun je niet relevante en oudere Klic-meldingen verwijderen. Dit geldt overigens ook bij de Zip Uploads

2. Polygoon optimalisaties: de Polygoon is verbeterd. Dit moet zorgen voor een grotere gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers van Klic App. 

3. Toevoegen van referentie op factuur: de referentie staat nu op de factuur, waardoor het organisaties en particulieren meer overzicht hebben van de gemaakte Klic-meldingen en de bijkomende kosten van het maken van deze Klic-meldingen. 

Met de bovenstaande updates willen wij het gemakkelijker maken voor de gebruiker om de Klic App te gebruiken. Daarnaast kijken wij constant naar hoe wij dit proces naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Wij staan ook open voor ideeën van de gebruiker zelf en nodigen jullie graag uit om contact op te nemen zodra wij bepaalde factoren kunnen verbeteren. 

Op de hoogte blijven van het nieuws vanuit Klic App?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates, ontwikkelingen en nieuwtjes van Klic App, lees dan onze nieuwspagina. Ook is het mogelijk om jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief, waardoor je maandelijks op de hoogte blijft van de belangrijkste updates van Klic App, maar ook in de graafsector.