KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

10-07-2023

 Aanpassingen website Klic App

Er zijn nieuw verbeteringen op de website van Klic App doorgevoerd, namelijk www.klic-app.nl! Je kunt vanaf nu namelijk ook switchen naar satellietbeelden, waardoor het makkelijker is om het juiste graafgebied te selecteren, met name in gebieden met weinig bebouwing. Dit maakt het ook eenvoudiger om het reikwijdte van een gebied in te schatten en kun je het gebied nu vanaf bovenaf zien. Een andere toevoeging is dat je op een deel van een adres kunt zoeken, zoals straatnaam en plaats. Het invullen van een postcode bij stap1 is niet meer verplicht. Dit zorgt ervoor dat je nu op grotere schaal een Klic-Melding kunt aanvragen. 

Via deze aanpassingen willen we het makkelijker maken om een Klic-Melding te maken. Hierdoor kunnen we samen eventuele graafschades voorkomen. Benieuwd naar hoe je nou zo'n Klic-Melding aanmaakt? Lees dan meer over hoe je een Klic-melding kunt aanvragen. Nadat de Klic-melding is aangevraagd, ontvang je de Klic-melding binnen 1 werkdag op de Klic App. Ontdek meer informatie over de werking van de Klic App. Ook kun je al gelijk een Klic-melding aanvragen door naar Klic-App te gaan. Vanuit hier maak je gelijk gebruik van onze nieuwste updates en kun je op een gemakkelijke manier gebruik maken van de Klic-Melding en kun je snel starten met je geplande graafwerkzaamheden. 

Wij houden de gebruiksvriendelijkheid van de website nauwkeurig in de gaten. Vandaar dat wij regelmatig updates doorvoeren om ervoor te zorgen dat de aanvraag van een Klic-melding zo soepel mogelijk verloopt. Wij houden jullie daar graag van op de hoogte en plaatsen met regelmaat nieuwe artikelen op onze nieuws pagina over ontwikkelingen en updates van de Klic App, maar ook over tips die je kunt gebruiken voor het zo veilig mogelijk graven. Samen gaan we voor het beperken van graafschades en een veiliger graafproces. Voor meer kennisartikelen kun je ook de artikelen van ikgragraven.nl lezen.