KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

12-05-2023

Nieuw design Klic App iOS

Volgende week komt er een nieuwe versie beschikbaar met een gewijzigde ‘look & feel’ van de Klic App IOS. Dit is met name relevant voor IOS gebruikers. Deze update vindt plaats om het uiterlijk én de gebruiksvriendelijkheid van de app te verbeteren en in lijn te brengen met het reeds aangepaste design van de Klic App voor Android. Bij het aangepaste ontwerp is het uitgangspunt dat gebruikers geen hinder ondervinden van de wijzigingen, maar juist op een meer intuïtieve wijze de app kunnen gebruiken. Wanneer de update is doorgevoerd, kunnen gebruikers via de ‘help’-toets in de app de nieuwe handleiding raadplegen.

Gewijzigd icoon
Het icoon van de Klic App is aangepast. Let bij het openen van de app dus op dat het blauwe vierkantje verandert naar het nieuwe blauw-oranje-icoontje.

Updaten App
Wanneer er een nieuwe versie is van een applicatie kun je deze handmatig via de iOS App Store updaten. Wilt u geen updates missen? Schakel dan automatische updates in. Handig en zeer aan te bevelen, zo is de laatste versie altijd beschikbaar op uw device en weet u zeker dat alles werkt. Zorg ook ervoor dat jouw collega's ook de nieuwste versie hebben, zodat eventuele misverstanden voorkomen kunnen worden. 

Zo schakelt u de automatische updates van apps in:

  1. Open de Instellingen-app op iPhone of iPad.
  2. Ga naar iTunes en App Store.
  3. Zet de schakelaar bij Updates aan. Hiermee geeft u aan dat u automatisch updates van apps wilt installeren.

Meer tips over Klic App

Ben je op zoek naar meer tips over de Klic App? Lees dan meer informatie over het gebruik van onze app in onze FAQ sectie. Daarnaast kun je ook altijd contact op nemen bij vragen over de Klic App, maar ook over andere vragen, dan helpen wij je graag verder.