KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

05-02-2024

Hoe Smits & de Kleijn B.V. de Klic App inzet voor veilige en efficiënte graafprojecten

Veiligheid en efficiëntie gecombineerd: De Klic App in de Praktijk bij Smits & de Kleijn

Met een hoop slagkracht is Smits & de Kleijn een ervaren aannemer die diverse projecten uitvoert in het Land van Maas en Waal en omgeving. De sleutel tot succes? Naast de no nonsense mentaliteit en flexibele insteek, is het gebruik van de Klic App een onmisbaar onderdeel.

Gebruik van de Klic App: De uitvoerder aan het woord

Jesse Fenten, uitvoerder bij Smits & de Kleijn, benadrukt hoe de Klic App de graafprojecten naar een hoger niveau tilt. "De Klic App is onmisbaar bij al het grondwerk, straatwerk, rioolwerk en meer. Het gemak en de snelheid waarmee we Klic-meldingen kunnen aanvragen en bekijken zijn super. Papierwerk is verleden tijd; alles wat we nodig hebben, is digitaal binnen handbereik. Het excuus dat de Klic-melding nog binnen ligt telt niet meer. Iedereen heeft hem digitaal bij de hand op de graaflocatie.

Smits en de Kleijn heeft Klic App altijd bij de hand op de graaflocatie

Veiligheid en efficiëntie

Het delen van Klic-meldingen is belangrijk, vooral bij grote projecten waar collega's elkaar afwisselen. "Als er de volgende dag een andere machinist komt, heeft diegene de Klic-melding natuurlijk ook nodig" legt Jesse uit. "Het doorsturen van de Klic-melding werkt ontzettend makkelijk. Met één druk op de knop heeft iedereen die de Klic nodig heeft, deze per SMS of WhatsApp binnen. Zo heeft de andere machinist met hetzelfde gemak de Klic ook digitaal bij de hand. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid van onze collega's, maar voldoet ook aan alle wettelijke verplichtingen."

Aanbevolen functionaliteit

Jesse benadrukt een van de handigste functies: "De GPS-functionaliteit in de Klic App laat ons zien waar we ons bevinden ten opzichte van de Klic-tekening. Dit maakt onze werkzaamheden niet alleen veiliger, maar ook makkelijker."

Veelzijdigheid van Smits & de Kleijn

Naast het efficiënt omgaan met graafprojecten, is Smits & de Kleijn veelzijdig. Hun activiteiten omvatten niet alleen aannemerij, maar ook transport en agrarisch loonwerk. Bekijk de actuele projecten van Smits & de Kleijn in Uitvoering en zie hoe zij het werk in de praktijk brengen.

Start jouw volgende graafproject met een Klic-melding

Verhoog de veiligheid van je graafprojecten zoals SDK B.V. Doe voorafgaand aan elke grondroering een Klic-melding via klic-app.nl.

Voorkom risico's door te weten waar kabels en leidingen zich bevinden. Verbeter de veiligheid en efficiëntie van je projecten! Vraag hier jouw Klic-melding aan.