KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

15-05-2024

Bekijk Klic-meldingen als nooit tevoren: Klic in Augmented Reality!

Het is mogelijk om Klic-meldingen te bekijken in Augmented Reality (AR). Klic in AR is een manier waarop je in het veld veiliger en sneller informatie kunt bekijken. AR stelt een gebruiker in staat beter te begrijpen waar kabels en leidingen onder zijn of haar voeten zich kunnen bevinden. 

Wil jij gebruik maken Klic in AR? Dan is het nodig om de Klic App Pro te gebruiken. Klic in AR is straks daar voor iedereen beschikbaar. Máár je op dit moment wel al een vrijblijvende demonstratie op jouw project locatie krijgen. Kun je niet wachten? Vraag hier vrijblijvend een demonstratie van Klic in AR op jouw project locatie aan.

 

Klic-melding AR

Waarom Klic in Augmented Reality (AR)?

Maar wat zijn de voordelen en redenen waarom je een Klic-melding in AR zou willen bekijken? Hier zijn een aantal redenen:

1. Verbeterde veiligheid
Een van de belangrijkste redenen waarom je Klic-meldingen zou willen bekijken in AR is vanwege de verbeterde veiligheid. Door het gebruik van AR-technologie kun je alle kabels en leidingen op hun exacte locatie zien, wat helpt om ongelukken te voorkomen en schade te voorkomen.

2. Bespaar tijd en geld
Een ander voordeel van het bekijken van Klic-meldingen in AR is dat het tijd en geld kan besparen. Door de kabels en leidingen in AR te bekijken, zie je snel waar je rekening mee moet houden en waar je eventueel moet graven. Dit bespaart tijd en geld omdat je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar de juiste plek om te graven.

3. Efficiënter werken 
Het gebruik van AR-technologie kan ook de efficiëntie van je projecten verbeteren. Door Klic-meldingen in AR te bekijken, kun je snel en eenvoudig zien welke kabels en leidingen er liggen en waar ze zich bevinden. Dit kan de efficiëntie van je project verbeteren omdat je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar de juiste informatie.

4. Heldere communicatie
Door Klic-meldingen in AR te bekijken, kun je de informatie duidelijk en gemakkelijk communiceren met andere belanghebbenden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij overleg met andere partijen, zoals netwerkbeheerders of aannemers. Door de kabels en leidingen in AR te tonen, kunnen zij gemakkelijk begrijpen waar de kabels en leidingen zich bevinden en waar ze eventueel moeten graven.

Klic-melding in AR via de Klic App Pro

Binnenkort kan iedereen gebruik maken van Klic in AR. Het is dan nodig om de Klic App Pro te gebruiken. In het kort biedt de vernieuwde Klic App de volgende voordelen:

- Ondersteuning van oriëntatie Klic-meldingen in vectorformaat
- Verbeterde ondersteuning EV-afhandeling in CROW 500-regio’s
- Ondersteuning van hotspotanalyse in IOS


En in 2024 komen er nog een stuk meer features bij! Wil je hiervan op de hoogte blijven? Klik dan snel hier voor meer informatie over de Klic App Pro

Vrijblijvende demonstratie van Klic in AR op jouw (graaf)locatie

Nieuwsgierig naar de voordelen van Klic in Augmented Reality? Vraag nu een demo aan en ervaar het zelf op jouw projectlocatie.

Onze specialist zal contact opnemen om een afspraak te maken voor een persoonlijke demonstratie op de projectlocatie van jouw als klant. Tijdens deze demonstratie krijg je de kans om de werking van Klic in Augmented Reality zelf te ervaren.