KLICAPP
KLICAPP handelt niet voor of namens het Kadaster

10-07-2023

Apache Log4j geen impact op Klic App

Vrijdag 11 december 2021 heeft het NSCS (Nationaal Cyber Security Center) een bericht gestuurd rondom een kwetsbaarheid in Apache Log4j tooling. Dit is software die veel gebruikt wordt in webapplicaties en allerlei andere systemen. Echter heeft de kwetsbaarheid van Apache Log4j tooling geen impact op www.klic-app.nl en ook niet op de applicatie Klic App voor Android of iOS. Hierdoor kun je dus op een veilige manier gebruik blijven maken van www.klic-app.nl en de Klic App zelf. 

Dit bericht vanuit de overheid over de kwetsbaarheid kan wellicht helemaal aan u voorbij gegaan zijn. Vanuit GOconnectIT en Klic App zijn er in ieder geval gedurende het weekend meerdere controles geweest of de software in orde was. Uit alle tests is gebleken dat de kwetsbaarheid in de Apache Log4 tooling geen impact heeft gehad. Dit geldt dus voor alle producten van Klic App.

Mocht u meer willen weten over de kwetsbaarheid, dan verwijzen wij u graag door naar het bericht vanuit het NSCS.  Informatie over Apache Log4j en andere producten van GOconnectIT, vindt u op de website van GOconnectIT.